top of page

Είμαι εδώ για να στηρίζω ανθρώπους να αποδεχτούν τις εσωτερικές τους συγκρούσεις και να αυξήσουν το αίσθημα ικανοποίησης που νιώθουν για την ζωή.

 

Είμαι ψυχολόγος και συγκεκριμένα έχω εξειδικευτεί στο Συνθετικό μοντέλο Ψυχοθεραπείας, καθώς από μικρή πίστευα ότι η κατάλληλη θεραπεία για τον καθένα, είναι τόσο μοναδική όσο είναι και ο ίδιος. Μαζί θα ανακαλύψουμε ποιος είναι ο συνδυασμός πρακτικών που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις όσα σε εμποδίζουν να ζήσεις την ζωή που θέλεις. Ο σκοπός της θεραπευτικής διαδικασίας είναι να εκπαιδευτείς και να αναπτύξεις δεξιότητες, ώστε στο μέλλον να είσαι εσύ ο θεραπευτής και ο οδηγός, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου.

Μελετώντας αρχικά εμένα και τις δικές μου δυσκολίες ανακάλυψα ότι οι πρακτικές που με βοήθησαν προέρχονταν από διαφορετικά επιστημονικά πεδία. Για τον λόγο αυτό, πέρα από το πτυχίο της Ψυχολογίας, συνέχισα με την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος στο Business Administration καθώς επίσης και στην απόκτηση διπλώματος Advanced Pranic Healer.

Snapseed.jpg

Η ψυχολογία με βοήθησε να αναπτύξω την αυτογνωσία μου, το MBA και η επαγγελματική μου πορεία ως Team leader να κατανοήσω πως η επαγγελματική δραστηριότητα είναι άκρως σημαντική για την ψυχική υγεία μας και το Pranic Healing να αποδεχτώ ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο όσα μπορώ να αντιληφθώ με τις πέντε αισθήσεις μου. Στις μέρες μας, η πληροφόρηση και η γνώση είναι προσβάσιμη πολύ εύκολα, σε όλους μας, ωστόσο μόνο μέσω της βιωματικής διαδικασίας μπορούμε να μάθουμε έναν καινούργιο τρόπο να ζούμε.

 

Σκοπός μου είναι, μέσα από την βιωματική μάθηση , να θυμηθείς πως σου αξίζει να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι.

Ανδρομάχη Σολδάτου
Ολιστική Ψυχολόγος BSc., MBA

Είμαι εδώ για να βοηθήσω ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη να ακολουθήσουν την εσωτερική τους πυξίδα και να καθοδηγήσουν τη ζωή τους εκεί που πραγματικά επιθυμούν.

Για να βρω αυτή την αποστολή πέρασα από πολλές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας ζήσει σε 5 διαφορετικές χώρες τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, διάλεξα αυτό που τελικά ταιριάζει σε εμένα.

Αρχικά σπούδασα Οικονομικά και έκανα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς επιχειρήσεις, όπου και εργάστηκα σε διαφορετικούς τομείς, από Μαρκετινγκ και Επικοινωνία, μέχρι και Πωλήσεις και Ανάπτυξη επιχειρήσεων. Ο ενθουσιασμός μου για την προσωπική εξέλιξη και η αφοσίωσή μου στο να βρω μια ζωή με νόημα με οδήγησαν στο να δημιουργήσω το μονοπάτι μου και να γίνω Life Coach.

Το πάθος μου για τη συνεχή εξέλιξη, τη μάθηση και τα ταξίδια με κινητοποίησε στο να ταξιδέψω στο Νεπάλ και να γίνω πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού, διότι νιώθω ότι η φιλοσοφία αυτή έχει πολλά να προσφέρει στους γρήγορους ρυθμούς της Δυτικής κοινωνίας. Ο καθένας μας είναι τόσο ξεχωριστός και δε χρειάζεται να ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένα βήματα επιτυχίας, αλλά να ακούσει την εσωτερική του πυξίδα και να δημιουργήσει το δικό του μονοπάτι προς την ευτυχία.

Σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω να κατανοήσεις και εσύ το πόσο ξεχωριστός είσαι βασισμένος σε αυτό να φτιάξεις βήμα προς βήμα τη ζωή που ονειρεύεσαι.

118671148_10222056716620563_914042664116

Χριστίνα Ντούκα
Life Coach & Yoga Instructor , BSc. (econ), MB

Επικοινώνησε μαζί μας

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Online sessions 

Skype | Messenger | Whats App | Zoom 

           

      allazolistika@outlook.com 

Χριστίνα Ντούκα

Life coach & Yoga instructor, BSc. (econ), MB

698.695.9556

Ανδρομάχη Σολδάτου

Ολιστική Ψυχολόγος, BSc., MBA

698.120.0040

 

 

Graphic separation element
Θέλεις μικρές δόσεις έμπνευσης; 
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας! 

Σε ευχαριστούμε πολύ!

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page